Tilde



Den 6 maj förlorade mitt kusinbarn kampen mot cancer. Fina fina Tilde är nu den finaste av vattenälvor och flyger fri och lycklig och fri från hemsk sjukdom.
Varför varför ska detta drabba små oskyldig barn?? jag förstår ingenting...
Det enda jag kan komma fram till är att Tilde måste ha varit guds bästa, viktigaste och oersättliga ängel. Därför tog han henne till sig, han klarade inte sig utan henne helt enkelt. Tilde var för stor för vår jord!


Mina tankar är ständigt hos Tildes mamma, min kusin Lovisa och hennes närmaste. Många tårar har rullat nerför mina kinder och jag får en klump i halsen när jag tänker på hur jobbigt du har det Lovisa! älskade kusin jag hoppas du finner ro i själen igen och att leendet hittar dina läppar återigen! 


Det kom en ängel till vårt hus en natt
Hon gav oss visdom, och en dyrbar skatt.
Med kärleksfulla händer, vår kind hon smekte ömt.
Hon viskade som vinden, som om vi hade drömt.

Låt alla tårar torka för ert barn i natt.
Tänk att tiden hon var nära är en livets skatt.
Jag lovar att vi vårdar henne ömt tills det är tid,
för er att åter mötas och själarna får frid.

Okänd författare


Tilde må ha förlorat kampen mot cancer men vi kan hjälpa henne nå målet med hennes insamling till barncancerfonden!!
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/tildes-insamling/

Tänd gärna ett ljus för Tilde på hennes minnessida!
http://www.evigaminnen.se/minnessida/tilde-andersson

♥Sov gott och vila i frid finaste Tilde!!♥


Sorry för pausen!

Som ni märkt har jag haft lite paus från bloggen, kände ingen lust helt enkelt plus att jag har så mkt att stå i hela tiden så jag hittar inte riktigt tiden!

Men nu kör vi igen! :)

Tar ingen update vad som hänt direkt utan det får komma som det kommer!

Men vill berätta lite om min nya träningsmetod iaf! KETTLEBELLS! Men alltså guuud I LOVE IT!! Har aldrig provat så jävla effektiv träning, och allt med ett enda redskap hemma i tv rummet! Jiiihooo! Passar mig perfekt hatar allt vad gym heter... Sen kör jag ju dagliga promenader såklart oxå.
Kettlebells är alltså en vikt, se bild.

Jag som är tjej och nybörjare har börjat med 8 kg nu. Och det är KUL oxå! Och det tar som fan på de ställen som jag tycker brukar vara svårtränade så som insidan lår tex. Nu till att börja med kör jag 20 min om dagen, det räcker gott och väl så här i början för efter det är jag rejält svettig! Själva grundövningen är en så kallad sving, och med den tränas flåset också för det är rejält jobbigt!
Har hittat så bra sida på nätet också, dinträning.se, där kan man bli medlem helt gratis och sätta ihop sina egna träningspass, inom allt! Finns olika kategorier av träning att välja mellan, även kettlebells övningar! Kolla in den sidan! Skitbra, visar hur övningarna går till med rörliga bilder plus vilka muskler som tränas!
Så mitt tips är alltså kettlebellsträning om ni vill prova nåt nytt, effektivt och betydligt billigare än ett gymkort!

Ska uppdatera lite om bröllopet oxå senare!


RSS 2.0