Sista natten själva är avklarad!

Inatt hade vi den sista natten själva jag och Svea! Johnny byter nu jobb och då kommer han hem varje kväll! Han kommer fortfarande jobba kvällar men kommer alltid hem och sover! Vi är GLADA!
Idag ska vi fira han lite och önska lycka till på nya jobbet! Svea och jag har köpt en liten present och ska fixa god middag till han, hemgjord pizza för det tycker han om! Sen lite gofika till kvällen!
( Tyvärr kanske vi även måste fira med tvättstugan ikväll....) har fullt upp hela helgen sen så då hinns det nog inte tvättas!
Nu lite städning oxå...


Dagens Svea!

Ser ni va liten hon va!! Lilla lilla Svea här är hon ca 3 veckor! Flaskan är en sån liten modell och bodyn hon har på sig är storlek 44 och den var jättestor! Jag kan inte fatta att hon har varit så liten! Nu är hon ju stora tjejen redan!

Kärlek!


Lycklig lycklig lycklig!

Idag känner jag mig så lycklig! Det är underbart väder ute igen, kändes som RIKTIG vår idag på promisen!
Men mest lycka skänker min underbara dotter och min blivande man mig! Jag är så glad och tacksam att jag har dom! Det känns lite som att livet började på riktigt när Svea kom! Våran lilla solstråle! JAG ÄLSKAR DIG SVEA! och JAG ÄLSKAR DIG JOHNNY!

Idag kom en till omgång med kort som jag hade beställt, jag har blivit helt tokig i att framkalla "riktiga" kort, jag är så less på att bilderna bara ligger i datorn, det är liksom inte riktiga bilder då på nåt vis! Tror jag har framkallt ca 300 kort snart! Så det måste inhandlas er album! :) Sen vet man ju inte när datorn tänker lägga av heller, och jag är inte den bästa på att spara på den externa heller...
Sen är det ju så mkt mysigare att sitta o bläddra i ett album än starta upp datorn och sitta framför den när man vill kika på kort! Håller ni inte med!?

Fick även hem en canvas förstoring till idag! Har beställt 2 st sånna nu och dom blir verkligen så himla fina! Måste kolla om jag har lagt in nån bild på den första här..annars ska jag ta kort på dom så får ni se!

Har hunnit med en promis ner på stan oxå, lämnat deklarationen till revisorn och shoppat lite! Det var ju 30 % på allt på Cubus idag så det blev faktiskt lite kläder! Hade ju kvar ett presentkort sen i julas så det var ju helt gratis!
Hoppas hoppas nu man får igen lite pengar på skatten oxå! :)


Svea & Kusinerna!!


Dagens Svea!

Trött av allt kalasande hos momma o moffa i lördags!


Hej Måndag!

Måndag igen...som vanligt undrar man vart helgen tog vägen...tydligen så är jag ingen helg bloggare! Jag hinner banne mig inte på helgerna! I helgen var det fullt upp igen. I fredags var Johnny hos grannen och drack nån öl och jag o Svea fick besök av Irma. Sen på lördag klev vi bara upp och packade i bilen och for till Änge för pappa fyllde år! Så då blev det kalas där hela dagen, vi sov över till söndag och sen hem igen och hade hopp om att det skulle finnas en ledig tid i tvättstugan...men icke så de fick bli lite städning istället, med betoning på LITE! :)

Idag har jag och Svea vart en sväng på stan, mamman hade besök hos BM och sen gjorde vi en kort sväng på stan. Köpte ett par byxor...men orkade inte prova så dom får man väl lämna tillbaka...
Det blev nya blommor till köket oxå...krukorna har ju bara gapat tomma i ca tre veckor nu sen jag tog död på dom gamla!
Tänkte det var dags att köpa nya och fraför allt för att jag ska ha ett Perfect Home Party på söndag och då kanske det ser lite bättre ut med blommor i krukorna!

Jahopp...nu vaknar Svea där borta i vagnen hör jag....

Dagens Svea!

Det här kortet är från förra helgen när vi var ute läääänge i det fina vädret och Svea sussade gott i sin vagn!


Det går ju bra det här!

Mina tradera auktioner går bra! Har snart bud på alla och vissa riktigt höga bud! Jiiihoooo!
Igår var det en tjej som bor är i stan som vann en auktion så hon kommer hit och hämtar idag, ganska skönt att slippa packa o skicka ju!
Och idag är det Fredag! underbart! I helgen blir det Änge för pappa/moffa fyller år. Så det ska väl käkas tårta och annat gott! :) Kan ju jag behöva som har en brudklänning att komma i...not...
Shit va jag längtar tills den kommer! Är så grymt nyfiken på hur den kommer bli! Hoppas inte jag blir beviken bara! För då är det att börja leta ny lite snabbt! Skulle tro att det är en 5 veckor kvar tills den kommer dock...
Annars går det lite sådär med bröllopsplanerna...tror jag börjar inse att jag kanske inte kan ta det HUR lugnt som helst med allt måste väl börja på allvar snart! Första som ska göras är att boka fotograf och festlokal tror jag. Sen börja med inbjudningarna! Måste bara komma fram till vilka man ska bjuda...
Kollar lite titt som tätt på ringar oxå men det är supersvårt ju! Speciellt då affärerna i denna stad har så litet utbud och jag hittar inte direkt nåt jag gillar där så jag kollar på nätet, men då är ju problemet att man inte kan prova...vet inte hur man ska göra...känns ju som viktigt att det blir rätt oxå eftersom man ska ha den varje dag resten av sitt liv! :)
Nä nu ska jag börja packa inför helgen och fixa lite sen måste jag ner på stan och fixa present till pappsen...hoppas man inte blåser bort bara...

Ha en underbar och mysig helg!

YES!!!

Vi slapp köpa ny tvättmaskin! Nu är den fixad! Nu kanske de blir nya köksmöbler trots allt! :)
Nu ska här tvättas...


Dagens Svea!

Svea och Diesel pratar med varandra!


Verkar som jag är glömsk...

Jag sa ju förut att jag skulle lägga upp bild på allt fint som Svea fick i doppresent men det har jag ju inte gjort!
Här kommer den!

Ser ni den fina ljusstaken till dopljuset! Den får man om man döps i Offerdals kyrka! Mycket finare än det traditionella träkorset som det brukar vara.



Och så här såg inbjudningarna ut som jag gjorde.


Glömde...

Glömde skriva att vi var på Bvc i måndags Svea vägde då exakt 6kg och var 59cm lång!
Lillpluttan växer snabbare och snabbare känns det som!


Kräk kräk kräk kräk

Halloj! Nu känner jag mig rätt ok igen! Huvudvärken sitter kvar men inget mer ont i halsen! SKÖNT! Hatar att va sjuk! Men lite trevligt var det ju faktiskt igår när jag låg ganska utsalgen på soffan och darling kom hem från affären med Te, en bulle, halstabletter, och en TJOCK bröllopstidning! ♥

Så öveskriften handlar alltså inte om mig! Torkar kräk och byter kläder det är vad vi gör här hemma! Svea kräks efter varje gång hon har ätit, börjar bli ganska jobbigt faktiskt! Och mycket för att tvättmaskinen har ju lagt av! Så jag står och tvättar dreggellappar för hand flera ggr om dagen för hon hinner ha dom på sig ca en kvart sen e dom blöta! Urk...om detta kräkande kunnde avta lite åtminstone...

Nu har jag flera auktioner ute på Tradera! Hur kul som helst ju! Men man blir liksom beroende av att gå in och titta om buden har gått upp! Kul att se att det kommer ramla inte lite pengar snart! Hur kul som helst, jag rekomenderar er att prova sälja på Tradera om ni inte redan gör det! Och man förvånas ju av vad folk köper och vad dom är villiga att betala för det!

Kan inte låta bli att säga USCH OCH BLÄ för snön nu igen...jag trodde de va vår...




Dagens Svea!

Svea provar sin urcoola mössa! Lite stor ännu! Men gud så söt!


Förkyld....

Jag har inte slutat skriva...jag är förkyld...orkar inte så mkt mer än att försöka ta hand om lillan så gott det går!
Återkommer när jag är frisk igen!


Kalasat idag!

Idag har vi varit på min fina gudson Alex 2 års kalas! herregud jag tyckte nyss han föddes! Lär väl ska gå lika fort med Svea men hoppas inte...
Annars händer det inte så mkt, fortfarande ont i nacken. Sveas momma o moffa har varit på lite besök, hon fick lite fina kläder som vanligt, min kära mor har en värre sjukdom än mig tror jag med det där att köpa kläder. Hon kommer med nya kläder till Svea mest varje gång. Så klälös lär hon aldrig gå iaf! Typ världens största garderob med bebiskläder! Men fort går det, det känns som hon hinner använda varje plagg typ två gånger sen är det till att byta upp en storlek igen. Lilla Svea som inte är så liten längre.
Nä ska inte sitta här och döskriva bara...har ingenting att skriva direkt idag får återkomma när det hänt nåt kul! ;)


Nackspärr från helvetet...

Återkommer imorgon....

Dagens Svea!



Svea hänger i sin bumbo!


Nu jäklar ska grejorna bort!

Nu ska jag börja sälja på Tradera som resten av Sverige! Hoppas på att kunna få in nån enstaka krona för grejorna iaf! Bättre det än att det bara ska ligga och skräpa! Har satt in en första annons nu för att prova lite bara, kan nog inte ha så många på G på engång får då kommer jag nog snurra till det med betalningar och skickande hit och dit!
Vi har lite prioriterings problem här hemma just nu...Vi BEHÖVER ny tvättmaskin ( om den inte går att laga ) och ny dator för den här ryker snart som det känns men den är ju å andra sidan typ 6 år gammal oxå! Sen VILL vi ha nya köksmöbler som vi fått syn på och ny säng, är lite trångt nuförtiden när lillan breder ut sig som värsta prinsessan i sängen. Så nu är frågan om man ska prioritera det man BEHÖVER eller det man VILL...antar att man måste vara vuxen och prioritera det man behöver men ack så tråkigt...jaja får se ur pengarna räcker! Kanske blir snorrik på tradera säljandet ;) drömma måste man ju!


Soliga Onsdag!

Sol idag med! Det är nästan så man inte tror det är sant! HÄRLIGT!
Idag har jag och Svea gått en promis till Lillänge, där hittade vi gejer ska ni tro! :) Solbrillor till Svea och lite nya kläder! Det är sällan man hittar så söta kläder jag hittade idag! Bild kommer nedan.
Blev två hyllor till hennes rum oxå, hon börjar ha så mycket grejor så jag måste ju upp med lite saker nu!
Annars har vi inte gjort så mkt idag mest bara myst och nu väntar vi på att pappan ska komma hem! Sen blir det sen veckohandling skulle jag tro!


Sveas nya brillor i Ray Ban stuk såklart! ♥

 

Och dom jättefina kläderna! Ellerhur!? :)


Ja, varför är vi så jävla lagom!?

Har ni sett reklamen på TV för Big tasty ( Mc Donalds )? Om att vi i Sverige är så lagom, det är ju så jävla rätt! Varför är vi så lagom vi svenskar?? Tråkiga och fega...kanske inte alltid och kanske inte alla men ofta och många! Jag brukar se mig själv som ganska osvensk på nåt vis för att jag inte brukar va så lagom! men nä nu ska jag bli ännu mer Olagom! Så de så!


Dagens Svea!



Aj då! Jag tror Svea kommer gilla Semlor lika mycket som sin mamma! Mammas/Mormors semlor då förstås! Köpta butiks semlor går totalbort!


Svea 4 månader!

Igår blev Svea 4 månader! HERREGUD! Alla säger att tiden går så fort och OJ att den gör, man fattar ingenting!
Satt och tittade på En unge i minuten igår och då kändes det som det var igår vi var där på förlossningen, men det är alltså 4 månader sedan! Ujujuj... jag får lite sorg i hjärtat när jag tänker på att den tid som går får man aldrig igen, så liten som hon är nu kommer hon inte vara nå mer! Men samtidigt så har ju varje ny ålder sin charm!

Idag har vi gjort en sväng på stan, Svea behövde fylla på pyjamas lådan! Underbart väder att promenera i idag! Bara all is ville smälta bort från trottoarerna nu så det blir lite lättare att gå oxå så kommer det ju bli kanon!
Våren är lika välkommen varje år!


Dopet!

Hej där igen nu är helgen över och vi är tillbaka i vardagen igen! Vi åkte ju till änge i fredags för att fixa inför dopet så det är därför jag varit lite frånvarande!
Dopet gick iallafall jättebra! Världens snällaste tös! Bara på slutet hon blev lite less! Vi tackar alla som var där och delade dagen med oss! Resten får ni i bilder nedan...



Det här är en av bilderna vi hade på tårtorna!



Och den är på tårta 2! Söööööötfis!







♥ Mina älsklingar! ♥










Dopfika i Ede hembygdsgård















Presentöppning, och oj vad många fina presenter Svea fick!


Ja de va lite bilder från dopet ska ta nåt kort på presenterna oxå sen så ska ni få se allt fint hon fick våran lilla prinsessa!


Dagens Svea!




Känns som klockan går baklänges...

Jag vill bara att tiden ska gå nu så det blir lördag och Sveas dop! Jag tycker det ska bli himla kul! Få samla alla nära o kära och Svea får all uppmärksamhet ( inte för att brukar ha problem att få det annars heller men :) ).
Det är tur att darling ska va ledig på fredag för det är mkt att göra!
Idag insåg jag även att jag inte har nåt att ta på mig på lördag, har gått runt här och trott att jag kan gräva fram nåt ur garderoben men jag provade i dag och det sket sig. Så jag får göra en sväng på stan imorn eller på fre.
Svea har ju sin outfit klar iaf! :)
Jag önskar dock att jag kunde klona mig på lördag för jag skulle gärna ta alla kort själv men det blir ju svårt när vi ska stå där framme, så jag överlåter kameran till brorsan ett tag sen får jag ta igen den till dopfikat!
Kommer självklart bilder när allt är klart och vi är hemma igen!
Nu ska jag gooooooosa med lillsnuttan!



Törnrosa sover inte längre!

Jaha nu verkar det va slut på lyxnätterna iaf! Svea har ju sovit som värsta törnrosan i typ en månad nu men nu verkar det vara en ny tid på G. Nu har hon sovit oroligt det senaste nätterna, somnar runt halv tolv tolv sen vaknar hon igen typ 2, 3 nåt och har sen svårt att somna om. Och hemska mamma vägrar ge henne mat då för jag vill inte att hon ska vänja sig med det igen nu när hon hade börjat äta vid typ 6. Nu har hon fått mat vid typ kvart i fem i två mornar...Hoppas det vänder igen! jag vill ha tillbaka mina lyxnätter!

Idag har vi sista passet babymassage på schemat sen är det slut på det roliga. Men man får väl trippa ner på Öppna ändå ibland för Svea älskar att träffa andra bebisar.
Sen blir vi ensamma ikväll igen, pappa ska ut på uppdrag....blää men vi får nog sällskap av fina grannen iaf!
Nu bajsblöjbyte...


Dagens Svea!




Är det bara jag....

Det är helt fantastiskt underbart att ha fått en liten dotter. Vi har nu vår egna lilla familj och jag kunde inte varit lyckligare! Allt är ganska precis som jag hade tänkt mig förutom en sak...jag brottas med ett spöke...sen  Svea kom så har jag blivit sjukligt rädd för att dö eller att det ska hända henne nåt...jag kan typ tänka när vi är ute och åker bil " tänk om vi krockar nu och jag dör...då har hon ingen mamma längre..." eller ibland sitter jag o tittar på henne och tänker typ " tänk om jag skulle ramla ihop och dö nu då är det sista gången jag ser henne" vissa dagar kan jag tänka på allt detta så att jag mår riktgit dåligt och vissa dagar inte alls. Är det bara jag eller är detta nåt vanligt när man fått barn? Känner mig helt galen ibland, kanske behöver hjälp! Jag tycker så fruktansvärt mycket om denna unge ÄLSKAR är inte starkt ord nog ens...är så rädd att jag inte ska få va med henne alltid! Är jag sjuk eller är detta bara ett tecken på att man är mamma nu...?


Bläää för måndag!

Helgen är till ända...bläää jag har helgkänsla fast jag är hemma varje dag...inge kul när det är måndag igen och darling åker på jobb.
Just nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska gå så jag kan ge Svea lite mat sen bär det iväg ner mot stan. Ska en sväng till BM och uträtta nåt ärende.
Men den här veckan kanske går fort iaf, darling är ju ledig på fredag så det blir ju bara fyra jobbdagar för han. Sen är det dop på lördag, ska bli himla kul faktiskt!
Inatt har Svea haft en dålig natt...varit vaken mest hela natten i omgångar...toktrött blir jag då! Är ju numera van att få sova ju! Men men det går bra ändå! Hoppas hon sover bra inatt iaf!
När man talar om trollen...nu vaknade sötfisen!


Dagens Svea!




Jag glömde bort!

Hahahaha igår glömde jag bort att jag har en blogg igen...men det gör inget kanske!? :)
Igår gjorde vi en sväng på stan, sen blev det inte så mkt mer. Mös mest på bara!
Idag har darling åkt o jobba en sväng, han gjorde det idag istället så kan han va ledig på fredag. Har ganska mycket att göra inför dopet då! Ska åka till änge och göra 2 smörgåstårtor plus att det ska dukas till dopfikat där vi ska vara. Sen var det visst några som behövdes klippas oxå!
Idag bjuds det på fika hos grannarna så det tackar man ju inte nej till! Blir på em när darling kommer hem men nu ska jag och snuttan ta och bada henne lite grann!
Hon ÄLSKAR att bada! Tur det så man inte får en grinfis varje gång det är dags för det!
Måste bara berätta att hon skrattade "på riktigt" igårkväll för första gången! Så där högt och länge liksom!! Så himla gulligt! Filmade henne lite ska se om jag kan få upp det här sen! :)
Ha en fin Söndag alla!


Dagens Svea!




Fredag tjalalalala fredag fredag tjalalalalalala!

Underbart med helg tänkte jag just skriva och tittar ut genom fönstret...det REGNAR! men usch då...jaja härligt med helg iaf! Darling slutar snart och kommer hem tidigt! Häärligt härligt! Snuttan har sovit så bra inatt så jag är helt utvilad oxå! I helgen ska vi inte åka nånstans! Första helgen utan bilåkande på LÄÄÄÄNGE! Ska bli skönt. Det ska bara bli sköna promisar istället! Så hoppas det inte tänker regna så här hela helgen!
Idag ska bilen besiktas...lite nervöst men jag tror den går igenom.
Nu ska jag ta resten av måtten så jag kan skicka iväg dom så dom kan börja sy min klänning! Känns helskumt att beställa en brudklänning faktiskt! :)
Ha en mysig fredag vänner!


Uj uj uj uj....

Nu har jag skickat bilder på brudklänningen! Fick helt enkelt bara bestämma mig! Nu ska jag bara få lite hjälp att ta alla måtten, vågar inte ta hjälp av darling, tror inte riktigt det är samma sak att mäta kroppsmått som timmerstocks mått! hahaha! Detta blir två nervösa månader innan den kommer och jag får se det färdiga resultatet! Uj uj uj....


Dagens Svea!




Jag är en skidnörd!

Ja det är så, jag älskar att titta på skidåkning! Och vilka lopp det varit nu, GULD till Ida och Charlotte igår och SILVER till tjejerna i staffeten idag! HÄRLIGT! Kul med skid VM nu!

Idag sitter jag och är smått nervös...ska beställa min brudklänning från Kina och auktionen går ut idag! Det innebär att jag måste ha bestämt hur den ska se ut nu! Och det har jag inte riktigt! Har världens ångest! Har ett par modeller som jag velar mellan! Vete tusan hur man ska kunna bestämma sig! Men kanske kanske närmar jag mig ett beslut...tyvärr kommer ni inte få se varken vad jag velar mellan eller vad jag till slut kommer välja! Vet ju att det finns dom som läser bloggen som kommer att vara med på bröllopet och jag vill inte att dom ska se klänningen i förväg. Men jag kan säga så här...jag är inte den "enkla" typen iaf! :) Jag ska gifta mig en gång i livet, en dag i hela mitt liv tänker jag fläska på! hahaha!
Det är iaf kul det här med bröllopet men just nu så känns det som jag är lite yvig i planeringen, har ingen riktig koll på hur jag ligger till och när jag ska göra vad, måste sätta oss och gå igenom allt tror jag. Det tar längre tid än man tror, man vill ju liksom att det ska va "perfekt" den där dagen. Jag är mycket för detaljer och sånt och det krävs en del tid att hitta rätt grejor och så. Tid har man liksom bara ibland nuförtiden! Skulle nog gå lite snabbare att planera ett bröllop om man inte hade en liten bebis hemma samtidigt! Men det är tur man har börjat i tid! Idag är det 183 dagar kvar!


Dagen före FREDAG!

Yes så är det! Det är torsdag vilket innebär dagen före fredag! Sen är det helg! GÖTT!
Blogg.se låg nere mest hela dagen igår så därför kom inget inlägg igår! Om ni nu undra...

Idag har vi haft besök av prästen inför Sveas dop! Väldigt trevlig och lättsam människa må jag säga! Inte så där "prästig" om ni förstår vad jag menar! Men Svea tyckte det var tröttsamt att ha besök tror jag för hon somna efter en kvart! haha!
Idag blåser det storm nästan! Och herregud vad det har blåst inatt jag har vaknat tusen ggr känns det som och undrat om väggarna var på väg att blåsa bort på huset! Idag var det tänkt att vi skulle ta en promis ner på stan och fixa lite grejor till dopet men det ser ut som vi får ta det en annan dag. För går jag ut i den här blåsten så kommer vagnen välta!

Nu kommer darling med lite lunch här...återkommer!


SveaPea!



Suga på handen är favvo sysslan nuförtiden!


Dagens Svea!



♥♥♥


En helt vanlig tisdag...typ

Inte så mycket att rapportera idag tror jag, vi har varit på babymassage idag, Svea tyckte faktiskt det var skönt idag tror jag för hon låg ner genom hela massagen och dom andra gångerna har hon velat sätta sig upp efter några minuter bara. Sen satt vi kvar på öppna förskolan och surrade med dom andra mammorna ett tag. På vägen hem "råkade" jag gå in på Lindex en sväng, blev en super härlig body till snuttan!
Imorse så pratade vi med prästen oxå på torsdag kommer han hit och hälsar på för att planera Sveas dop. Måste man städa då? Eller förlåter gud en för att man har lite stökigt när man har småbarn!? :)
Annars har det inte hänt så mkt mer...en helt vanlig tisdag typ!


RSS 2.0