Dagens Svea!



♥♥♥


Februari grillning!

Här har ni grillfantasterna från i Lördags!



Det är en mardröm att tvätta håret...

Jag har snart samma frisyr som Svea och darling! Det är en mardröm att tvätta håret! Jag har nu tappat hälften av allt mitt hår, ingen överdrift utan fakta!! Det är kanske löjligt men jag gråter nästan när jag står i duschen...det ramlar stora tussar! Jag var mycket väl medveten om att man kan tappa en del hår när man ammar men detta!? Det är inte alls roligt! När slutar det!? Måste jag skaffa en peruk till bröllopet eller!? Usch... Det finns betydligt värre saker här i världen men just nu är detta ett helvete för mig, känns typ som man är sjuk! Min mor berättade att hon gick igenom samma sak när hon ammade mig så det är väl genetiskt kanske...om det nu kan vara det.
Idag är det superfint väder iaf, så det blir väl kanske en promis, om jag hinner innan skidtävlingarna börjar! :) Det måste man ju se nu när man har lyxen att få vara hemma på dagarna!

Ska ploppa in lite bilder senare!


Åka bil Söndag

Idag har vi varit till strömsund en sväng och hälsat på Sveas gammel farmor och gammel farfar, som vi kallar gammel mormor o gammel morfar...fråga inte! Härligt väder och bra före, vi åkte dit på en gång vi vaknat så vi kunde åka hem i dagsljus oxå. Jag har blivit ÄNNU mer åkrädd sedan Svea kom. Usch gillar inte alls att åka bil. Men det gick bra idag iaf.
Vi hämtade hem dopklänningen som Svea ska ha, den har även Sveas kära pappa döpts i, det tycker jag är kul. I min familj hade vi ingen kvar, lite synd faktiskt. Vi ska försöka förvara den här bra nu så fler barn och generationer kan använda den. Den är mycket fin tycker jag!
Uppdaterar lite bättre imorgon har så mkt att göra nu, tvätta och sånt kul!


En besvikelse...

Idag var vi då ner på stan en sväng, på bröllopsmässan som det så fint hette. En besvikelse som det mesta när nåt anordnas i den här stan tycker jag. För det första så var det på Plaza, ett uteställe, så det luktade typ piss och gammal fylla överallt, jättemysigt! Sen var det så trångt och mörkt överallt så det gick knappt gå eller se nåt. Trodde bröllop var en ljus högtid!? Det gick fort att gå igenom kan jag säga...trist!
Så där fick vi inte nån ny insperation till bröllopet iaf!
Men det var riktigt mysigt att gå på stan idag iaf, fint väder och lagom med folk! Darling köpte ny jacka, behövdes!
Nu har vi nyss sagt hejdå till momma o moffa ( Sveas alltså ) och nu vankas det snart middag....ja och här ska det ju grillas idag....haha ja dom e tyllet Johnny och Anders...grilltokiga som få! Men det lär väl bli bra!
Ska ta lite kort på tokarna så kommer dom sen!
Ha en mysig lördagskväll allihopa!



Fredagsmystips!



Underbart gott!


Äntligen Fredag!

Även fast man är hemma och är mammaledig så är det lika skönt när det blir helg! Det är ju då allt roligt händer och darling är hemma! I helgen är det fullt upp som vanligt! Imorgon är det bröllopsmässa på Plaza så vi ska nog dit och kika en sväng! Sen skulle jag tro att momma o moffa ska hälsa på Svea en sväng! Och darling tjatar om att vi ska grilla imorn...?? Ja han e konstig! eller ja han ÄLSKAR grillat!
På söndag blir det en sväng till Ström för att hälsa på Sveas gammelfarmor och gammelfarfar, om väder och vind tillåter det! Jag gillar inte att åka dom där långsvängarna med Svea, efter 5 mil är hon döless! Men som med allt annat när man har barn så får det ta den tid det tar!
Snuttan sover så jag ska passa på att röja lite innan det är dags för henne att äta igen! Sen blir det en promis! Bara -1 idag!! Kom igen våren!!

 

 


Goooounge!!!

  Svea i sina fina fina klännign som momma köpt!

Svea i sin ursöta klänning som hon fått av momma o moffa!


Vårat 2011

Tänkte berätta lite vad vi har att se framemot i våran lilla familj året 2011! För det första så har vi ju Sveas första år, ska bli så super spännande att se henne utvecklas! Allt går så fort bara! Hon är ju ingen liten liten bebis längre! 5460g vägde hon igår!
Närmast har vi  Sveas dop, den 12/3, ska bli mysigt! Mest för att få samla familjerna och närmaste vännerna så att alla får träffas samtidigt! Har en del kvar att fixa inför det men det mesta är klart!
Sen har vi förstås förhoppningsvis en underbar och fin sommar att se framemot! Sveas första sommar! Ska bli underbart att gå vagnpromisar utan all snö! :)
Sen har vi då den kanske största händelsen i år, den 3/9 ska vi gifta oss! Så roligt! Alla förberedelser är redan i full gång! :) Det är kul att planera bröllop! Men SVÅRT! Finns så otroligt mycket att välja på i alla kategorier! Men ett angenämnt problem förstås!
Sen lär det säkert ske en massa andra underbara saker i år! Ser framemot att se vad som komma skall!

 


Dyrbar konst!



Visst är den fin! Bilden är tagen på BB på Sveas lilla lilla fot, ringen är pappas och visar hur liten foten var!
Nu har vi denna fina bild uppförstorad på canvas här hemma!
Det är dyrbar konst det!


Förresten...

Är det jobbigt att bakgrunden är svart och texten vit? Kanske jobbigt att läsa?? Tell me please!

Känns lite nervöst...

Haha det känns nästan lite nervöst det här! Och ovant! Jag har ju inte bloggat på nästan 8 månader! Men anledningen till att jag saknat det är att det är ju suveränt att föra lite dagbok på det här sättet! För inte sätter jag mig då och skriver för hand i nån liten bok. Och att sen kunna gå tillbaka här och kika på vad man har haft för sig och när är ju jättekul! Och nu när vi har en liten dotter i familjen oxå så blir det ju ännu roligare att kunna gå tillbaka i tiden här på bloggen, för jag antar att det kommer handla MYCKET om henne här. Det är ju liksom nästan hela ens liv just nu! Ett helt underbart nytt liv måste jag säga!

Idag har vi varit BVC, Svea har fått sina första vaccinsprutor! Huuuuaaaa! Mamma var ett vrak! Men hon grinade i typ en minut och sen var det ba igen! Phu! Nu sover hon gott, hoppas hon inte får feber och ont sen bara! Ikväll är det bara hon och jag, pappa jobbar borta. Så jag hoppas hon inte blir alltför gnällig sen, dom kunde nämligen bli det.
Nu ska jag baka en morotskaka så jag har nåt att bjuda mitt eventuella besök på ikväll!




Ja men hallå där!! Igen... :)

Saknade min blogg så nu försöker jag igen fast med en ny. Nya tider och nytt liv nu ju!
Välkommen alla gamla och nya läsare, jag ska göra mitt bästa för att underhålla er! Haha!
En förklaring till bloggnamnet kanske ni vill ha!? Sveapea.blogg.se för att hela namnet skulle blivit alldeles för långt! Hela bloggnamnet är alltså SveaPea & Paparazzi Mamma, SveaPea för att jag kallar min underbara dotter för det och vill hedra henne! Och paparazzi mamma för att jag nyligen har köpt mig en väldigt efterlängtad systemkamera och tar nu kort som en tok! :) Så ni kommer få en hel del bilder för det är min största hobby för tillfället! Annars är det som vanligt, jag skriver om det som faller mig in!
Som sagt välkommen hit! Jag vet att nån har saknat mig iaf! ;)
Och håll till godo med designen...inte klart ännu! Men de blir väl det nångång...vi går på Sveatid här! Så allt tar sin tid! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0